Sunday Oct 05 2014

Щафета 3×2000 метра – „Колелото

София, жк. Дианабад, местността „Колелото“, Старт – Финал при къщичката на „Баба Яга“, София 1700, Bulgaria ivan kutuev SC Ugozapad
  • Where София,
    Bulgaria
  • When Event Start
    10:30

Включи се в третата щафета на Athletics-Bg.com и Спортен клуб Югозапад

ТРИМА СЪСТЕЗАТЕЛИ – ЕДИН ОТБОР

(двама мъже ; една жена)

Място:

София, жк. Дианабад, местността „Колелото“, Старт – Финал при къщичката на „Баба Яга“

Дата:

05.10.2014 год. (Неделя)

9,30 – 10,00 – получаване на номера / 10:30 – Старт

Регламент:

Три поста, всеки пробягва дистанцията от 2000 м. (2 обиколки x 1000 м.). Всяка щафета трябва да бъде съставена от двама мъже и една жена, без изисквания за разпределението по постове.

Заявки:

Във връзка с предварителната подготовка за състезателни номера и обезопасяване на трасето, заявки ще се приемат до 23,30 часа на 03.10.14 година в специално разработения за целта формуляр в сайта.

Класиране:

Първите три отбора ще бъдат наградени с медали, както и с награди предоставени от организаторите и спонсорите!

В зависимост от броя заявили участие отбора, първия печели точки за генералното класиране, равни на броя участвали отбора, всеки следващ с една надолу, като последния печели също 1 точка.

Пример: 35 отбора: победителя печели 35 точки, третия 33 точки, десетия 26 точки, последния 1 точка.

Водачите в генералното класиране ще стартират и с най-предни номера на следващите стартове, отговарящи и на позицията им в него.

Организаторите предвиждат награди и за генералното класиране.

ВАЖНО: Отборите могат да сменят част от състава си за следващи стартове, като за да се яви под същото име в важно поне един от участниците в първоначалния състав да фигурира. Максимум пет човека могат да вземат участие в един отбор, като всеки атлет може да участва само в един отбор. При дублиране на състезатели в два или повече отбора, класирането им ще важи за съответното състезание, но няма да получават точки за отборното класиране.

Такса:

Участието на всеки отбор е безплатно !