Wednesday Oct 01 2014

Dnevi odprtih vrat v Legionar gym

Cesta na Brdo 85, Ljubljana 1000, Slovenia Klemen Kristan Šprotna zveza UL
  • Where Ljubljana,
    Slovenia
  • When Event Start
    07:00

Bolj kot Gym, bi LegionarGym opisali bolj kot vadbeni center, kjer imajo obiskovalci možnost razvoja vseh motoričnih sposobnosti, neko razmerje med telovadnico in igriščem, kot bi se ga morda marsikdo še spominjal iz otroštva. LegionarGym enostavno ustreže vsem potrebam posameznika pa naj bo to razvoj otroka, izboljšanje in odpravljanje bolečin pri seniorjih, izboljšanje vrhunske moči in koordinacije športnika, kot izboljšanje vseh motoričnih sposobnosti ter moči rekreativca.

Pri nas je možno vaditi s težo lastnega telesa, prostor se lahko uporabi za dvigovanje olimpijskih uteži, športnik ali cela ekipa najde svoj dnevni prostor za kondicijsko pripravo, prostor je na voljo tudi za rusko dvigovanje kettlebelov, seniorji lahko izboljšajo svoje gibalne sposobnosti na fit žogah, vsak rekreativec, se lahko poigra z meti medicink ali drugimi pripomočki. Tu so tudi klopi, skrinje za vse tiste, ki radi poskakujejo. Med drugim pa vsi, ki so željni razvoja moči, ne manjka uteži, olimpijskih palic, klopi za dvigovanje, vrvi za plezanje, gimnastičnih krogov, idr.

Prijave na skupinske vadbe lahko opravite v času Dnevov odprtih vrat na info@legionargym.si . Urnik pa najdete na www.legionargym.si