Friday Oct 03 2014

SUPLEŢE, SĂNĂTATE, ARTĂ, PRIN AUTOAPĂRARE FIZICĂ

Parcul Pădurice, (Casa de Cultură a Sindicatelor), Str. Corneliu Coposu, Arad, Arad 310330, Romania Ardelean Viorel Petru Aurel Vlaicu University of Arad - Romania
  • Where Arad,
    Romania
  • When Event Start
    17:00

           Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul UNIVERSITĂŢII "AUREL VLAICU" din ARAD în colaborare cu CS "SEISHI BUDO" ARAD, vor organiza în data de 03.10.2014, un antrenament deschis, în aer liber şi în mijlocul oamenilor, în unul dintre cele mai populate parcuri din municipiu (Parcul Pădurice), un antrenament specific de arte marţiale.

          Prin această acţiune care se desfăşoară în cadrul evenimentelor din Săptămâna Mişcării 2014, dorim să ne exteriorizăm, nu pentru a ne face cunoscuţi, ci pentru a transmite oamenilor mesajul că orice fel de activitate fizică, dar în special arta autoapărării (ju-jitsu), ne căleşte, ne formează, ne clădeşte, îmbunătăţind supleţea, întărind sănătatea fizică şi psihică, contribuind în final la îmbunătăţirea calităţii vieţii.        

          Pe lângă sportivii clubului SEISHI BUDO pot participa la acest eveniment: elevi, studenţi, copii, adulţi, de orice vârstă, indiferent de sex, pentru a ne bucura împreună de două ore de sănătate prin mişcare într-o zonă populată, plăcută şi relaxantă.