Friday Oct 03 2014

Gustav, maast lahti!

Tähe 101, Tartumaa Tartu 50107, Estonia Heidi Hansar MTÜ Tähe noorteklubi
  • Where Tartumaa Tartu,
    Estonia
  • When Event Start
    16:00

Linnaorienteerumine noortele!

Rahvusvahelise liikumisnädala raames korraldavad Tartu linna noorsootöö tegijad 3. oktoobril ülelinnalise orienteerumismängu "Gustav, maast lahti!". 

Tartu linna noorsootöö tegijad teevad ühiselt ürituse, et näidata kohti, kus noorsootööd tehakse. Seekord löövad korraldamises MTÜ Tähe noorteklubi tänavanoorsootöötajatega kaasa Tartu linna noortekeskused Lille Maja ja Anne Noortekeskus, Maranata ning Risttee kogudused. 
Linnaorienteerumine "Gustav, maast lahti!" algab 3. oktoobril kl 16.00 ja lõppeb kl 19.00. Selle ajavahemiku jooksul peavad 3-liikmelised võistkonnad läbima kuus erinevat punkti. Igas punktis ootab neid erinev ülesanne ja ka üllatus. "Oluline on, et noored liiguksid ja kogeksid läbi erinevate tegevuste hoolimist ja meeskonnatöö väärtust. Eelkõige ootame põhikooli ja gümnaasiumi õpilasi," ütleb mobiilse kontaktnoorsootöö koordinaator Heidi Hansar.
 

Punktid, mida läbida, asuvad:
Tänavanoorsootöökeskus, Lille 9
Lille Maja, Lille 9
Anne Noortekeskus, Uus 56
Maranata kogudus, Teguri 17
Tähe Noorteklubi, Tähe 101
Risttee kogudus, Kaunase 9A .


Alustada võib endale lähimast punktist. Peaauhinna ja teiste auhindade loosimises osalevad meeskonnad, kes on läbinud kõik punktid, täitnud ülesanded, kogunud kokku kõik sõnumid ning jätnud sõnumitega ümbriku enda viimasesse orienteerumispunkti. Auhinnafond meeskondadele: fotosessioon, pidulik õhtusöök, köielaskumine looduses, fliistekid, kruusid ja üllatus!