Saturday Oct 04 2014

Благотворително бягане

Морска градина, главната алея до Летния театър, Варна 9000, Bulgaria Виктория Цекова First Online Solutions
  • Where Варна,
    Bulgaria
  • When Event Start
    10:00

Благотворително бягане в подкрепа на децата от Центъра за лечение на таласемия и хемофилия при МБАЛ „Св. Марина”, Варна

 

Радваме се, че може да обявим началото на събирането на дарения и записването на участници за първото по мащабите си “Благотворително бягане” във Варна и да поканим всички Вас да се включат в тази добра и здравословна кауза! 

Целта на благотворителното бягане е да събере средства за закупуване на ехографски апарат за Клиниката по детска клинична хематология и онкология при МБАЛ „Св. Марина”, Варна. В съчетание с това ще повишим вниманието на хората към здравословния и активен начин на живот.

Идеята ще бъде реализирана от екип от млади хора, работещи в компанията First Online Solutions в партньорство с 5kmrun, JCI Varna, ESN, AIESEC, The Center, Lions Crew, Kangen.

Кога, къде и какъв ще е форматът, в който ще се проведе събитието?

Събитието ще се състои във Варна на  4-ти октомври (събота) в 10:30 ч., като предварителното записване ще започне в 10.00 ч. Разстоянието, което трябва да се избяга е 5 км. Стартът е на главната алея в Морската градина до Летния театър. 

Всеки участник ще има възможност да покани свои приятели и познати, които да го подкрепят и да се включат в събирането на средствата. 

Как можете да подкрепите каузата?

1. Да платите такса, която определите Вие. За всеки от Вас ще има информационни материали за каузата, както и подаръци от нашите партьори

3. Да дарите желаната сума тук:  http://www.bcaf.bg/bg/blagotvoritelni-bazari-i-sabitia/685-blagotvoritelno-byagane-varna-2014

2. Да дарите на място желаната сума -  главна алея в Морската градина до Летния театър

 Това е кауза, която заслужава вниманието на всички, които искат да помогнат и същевременно да направят нещо полезно за себе си. Кауза, която заслужава твоето внимание!

Може да следите събитието тук: https://www.facebook.com/thefoscharityrun/timeline